Aer conditionat

Știai că aparatul tău de aer condiționat are superputeri?

Superputerile nu sunt ceva ce am asocia în mod normal cu un aparat de aer condiționat – dar tehnologiile de economisire a energiei electrice a ultimelor modele de aparate Daikin sigur vă pot surprinde. Nu numai că această tehnologie avansată înseamnă că aparatele de aer condiționat sunt acum incredibil de eficiente și fiabile, ele sunt de asemenea mai economice și mai puternice decât în trecut. Noi credem că din acest motiv sunt demne de statutul de super erou.

Merită să investești într-un aparat de aer condiționat eficient energetic Daikin?

Ei bine pentru început, progresele tehnologice pentru eficiență nu doar vă ajută să economisiți energie și bani – ele au de asemenea, un impact imens asupra aerului și cât de confortabilă este casa pentru toată familia. Să aruncăm o privire la câteva dintre caracteristicile pe care le considerăm cele mai interesante și modul în care acestea pot face o diferență în viața ta.

Cele mai recente tehnologii de conectivitate – Daikin online controller

 

Cum funcționează: Te poți conecta la aparatul de aer condiționat, direct cu telefonul tău și aplicația Daikin Online Controller, permițând unităților de aer condiționat să fie operate de la distanță prin Wi-Fi sau internet.

De ce este relevant din punct de vedere energetic: Aceasta înseamnă că poți seta o temperatura pentru casa ta, înainte să ajungi acasă – fără a fi nevoie să suprasoliciți unitatea de aer condiționat și să faci risipă de energie în timp ce sunteți plecați (în cazul în care uitați să-l opriți).

Efectul Coandă

 

Cum funcționează: Prin direcționarea curentului de aer în sus – la funcționarea pe răcire, și direcționarea curentului de aer în jos (la funcționarea pe încălzire). Aceste caracteristici oferă o distribuție mai eficientă a temperaturilor în camere și un confort fără curenți de aer neplăcuți.

De ce este eficient din punct de vedere energetic: Practic, cu cât distribuția aerului este mai eficientă, cu atât mai repede camera atinge temperatura dorită, cu atât va fi mai economică. Această caracteristică vă va economisi bani în facturi deoarece va ajuta să se consume mai puțin curent.

Folosirea agentului frigorific R32

Cum funcționează: Agentul frigorific R-32 este un agent frigorific de ultimă generație, care transportă căldură mai eficient ca agenții anteriori și este de asemenea, o singură componentă, ceea ce face mai ușor de reciclat.

De ce este eficient din punct de vedere energetic: Cu un potențial de încălzire globală cu până la 66% mai redus decât R410A, deci are un impact mult mai mic asupra mediului .

Senzor grid

 

Cum funcționează: Senzorul împarte suprafața camerei în 36 pătrate, ca apoi să detecteze temperatura pe fiecare dintre ele și să direcționeze curentul de aer pentru a echilibra temperaturile. Este deosebit de util pentru a evita supraîncălzirea zonei din dreptul ferestrei unde pătrunde radiația solară.

De ce este eficient din punct de vedere energetic: Prin asigurarea unei temperaturi uniforme ale camerei, se încălzește mai eficient spațiul, folosind cât mai puțină putere posibil.

Ochiul inteligent

 

Cum funcționează: Prin utilizarea unui senzor infraroșu se detectează dacă există mișcare în încăpere și se trece în modul de economie de energie. De asemenea, senzorul vă ferește de curenții de aer neplăcuți, direcționându-l în zonele în  care nu detectează mișcare.

De ce este eficient din punct de vedere energetic: Utilizarea unui mod eficient din punct de vedere energetic și optimizarea fluxului de aer în cazul în care oamenii petrec timp, permite unităților să funcționeze cât mai economic posibil.

Aparatul de aer condiționat face suficient de multe pentru tine?

În cazul în care toate aceste te-au făcut să iei în considerare instalarea unei unități mai performante, ar putea fi timpul pentru a face upgrade la un Daikin. Cu modele începând de la 2.000 de lei până la 12.000 de lei, alege-l pe care se integrează perfect cu stilul tău de viață. Găsește-l pe cel potrivit cu ajutorul specialiștilor noștri Daikin, ei vor vizita și evalua casa ta, înainte de a recomanda o soluție care este potrivită pentru tine. Contactează-ne pentru mai multe informații!