Servicii – Aerdeal | Climatizari – Ventilatii

Aer Cluj și Aer Mureș sunt de acum Aerdeal!

01. Ai nevoie de consultanță?

Specialiștii noștri te ajută să găsești produsul potrivit așteptărilor și bugetului tău. Suntem pregătiți să găsim împreună cea mai bună soluție de climatizare, ventilare și încălzire pentru locuința ta!

02. Proiectare

Dacă ai întrebări legate de soluțiile deja deținute sau ești în căutarea unor soluții de ventilație, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a îți acordă asistență tehnico-economică de care ai nevoie.

Executăm proiecte tehnice la toate lucrările executate de societatea noastră, cât și pentru alte lucrări.

03. Cum cumpăr?

Te așteptăm în showroom-ul nostru pentru a descoperi cele mai noi echipamente de aer condiționat Daikin. Mai mult, consilierii noștri îți stau la dispoziție și la telefon, cu informații tehnice și comerciale. Împreună vom găsi soluția perfectă pentru casă ta!

04. Executie

Tocmai ați achiziționat un aparat de aer condiționat de la noi?

Te putem ajută cu montajul și instalarea acestuia. Echipa noastră de profesioniști are experiență necesară pentru a îndeplini o astfel de sarcina, în conformitate cu tehnicile menționate de către producător.

05. Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanță asupra sistemelor de climatizare,ventilație și încălzire și nu numai, cu mai multe echipaje de intervenție tehnică specializate, răspunzând cu promptitudine la toate solicitările clienților.

06. Service

Indiferent de problema apărută, noi suntem aici pentru a te ajută.

Îți oferim service complet pentru aparatele de aer condiționat. Sunt acoperite toate soluțiile de service: constatare defecțiune, reparație, inspecție etc.