De ce sa alegi produsele Daikin?

PIONIER ÎN DOMENIUL CLIMATIZĂRII

Daikin dezvoltă tehnologii proprii pentru a modela viitorul sistemelor de încălzire, răcire, ventilație și refrigerare și se asigură că clienții pot depinde de Daikin pentru un confort optim.

GRIJĂ PENTRU MEDIU

Oferă produse de înaltă calitate în prezent, conducând în același timp dezvoltarea tehnologiilor de economisire a energiei pentru viitor. Sunt lideri în reducerea impactului asupra mediului. Acesta este motivul pentru care includ practici ecologice și soluții durabile.

GRIJĂ PENTRU OAMENI

În cadrul campaniei CSR „Daikin pentru viață”, regiunea Daikin Europa Centrală coordonează activități în scopul a da ceva înapoi naturii și societății. În fiecare an în Romania se desfășoară la nivel național campania „Plantăm aer” și luptă împotriva poluării aerului accentuat de defrișările masive, prin plantarea copacilor.

Echipa de service Aerdeal este formată dintr-un personal tehnic certificat de Daikin. Raspundem solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Oferim diagnostic și reparații de calitate și livrare rapidă a pieselor de schimb.

Consultanții noștri de vânzări sunt disponibili în cele doua showroom-uri și sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare. Aceștia vă pot demonstra funcțiile aparatelor de aer condiționat expuse și cum se face întreținerea lor, aparatele de aer condiționat Daikin din showroom-urile noastre fiind funcționale.

Locațiile noastre sunt ușor accesibile și avem parcare pentru vizitatori.

Echipa Aerdeal are experiența și resursele necesare pentru a vă oferi cea mai bună ofertă de climatizare Daikin. Vă așteptăm cu nerăbdare în showroomul nostru, unde puteți prezenta planurile și pozele dumneavoastră. Vă vom ajuta să selectați aparatul perfect și să pregătim o ofertă complet adaptată nevoilor dumneavoastră, pentru a vă asigura un mediu confortabil pe tot parcursul anului.
Aparatele de aer condiționat Daikin beneficiază de 3 (trei) ani de garanție integrală. Aerdeal în calitate de partener Premium Daikin Home Comfort Expert, oferă clienților noștri 5 (cinci) ani de garanție pentru piese, prin programul Stand By Me. Găsiți mai multe detalii despre programul exclusivist Daikin aici

Poate că Daikin nu este un brand de aparate electrocasnice. De fapt, nu produce autoturisme, televizoare, frigidere sau maşini de spălat. Dar produce cele mai bune pompe de căldură. În realitate, milioane de aparate Daikin au fost montate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.
Pentru că ne concentrăm pe ceea ce ştim să facem cel mai bine: să creăm cele mai eficiente soluţii de încălzire, ventilare şi aer condiţionat, renumite pentru excelenţa designului, calitate şi fiabilitate.

Echipa de service Aerdeal este formată dintr-un personal tehnic certificat de Daikin. Raspundem solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Oferim diagnostic și reparații de calitate și livrare rapidă a pieselor de schimb.
Aerdeal are peste 15 ani de experiență în proiectare, consultanță și instalarea sistemelor de climatizare. Suntem reprezentant oficial Daikin și partener Premium Home Comfort Expert. Echipa noastră este certificată de Daikin și trece anual prin numeroase training-uri pentru a oferi cele mai bune soluții pentru casa, biroul și afacerea dvs.
Suntem parteneri direcți ai brandului Daikin și avem două depozite în Târgu Mureș și Cluj Napoca, cu stocuri fizice ale celor mai utilizate echipamente. În plus, în cazul în care doriți un anumit echipament care nu se află în stoc, suntem capabili să aducem la cerere orice produs sau accesoriu Daikin pe comandă.

Filozofia noastră este pentru o planetă Pământ curată și sănătoasă. Cu toții vrem să lăsăm o moștenire bună pentru generațiile viitoare. Separăm deșeurile rezultate din activitățile noastre și le transferăm pentru reciclare către companii certificate. De asemenea, ce este important pentru dumneavoastră: după instalarea aparatului de aer condiționat, echipele Aerdeal colectează și transportă deșeurile rezultate pentru tratare la partenerii dedicați.

Atunci când optaţi pentru un aparat de aer condiţionat Daikin vă gândiţi şi la mediu. Atunci când Daikin fabrică pompele de căldură, depunem toate eforturile pentru a recicla, reduce deşeurile şi utiliza energie regenerabilă. În plus, Daikin evită utilizarea materialelor precum plumbul, mercurul, cadmiul, dar şi alte materiale dăunătoare pentru mediu.

În cei peste 15 ani de activitate am vândut și montat peste 3000 de echipamente de aer condiționat pentru mai mult de 2000 de clienți fericiți.

Pe lângă clienții privați din sectorul rezidențial, Aerdeal este un partener consacrat în proiecte comerciale și industriale sub denumirea Seiv Instal.