Despre noi – Aerdeal | Climatizari – Ventilatii

Aer Cluj și Aer Mureș sunt de acum Aerdeal!

De ce să ne alegeți ca partener?

Aerdeal are peste 15 ani de experiență în proiectare, consultanță și instalarea sistemelor de climatizare. Suntem reprezentant oficial Daikin și partener Premium Home Comfort Expert. Echipa noastră este certificată de Daikin și trec anual prin numeroase traininguri pentru a oferi cele mai bune soluții pentru casa, biroul și afacerea dvs.

Echipele Aerdeal utilizează numai echipamente de calitate cum ar fi: mașini de găurit Hilti si Makita, iar echipele de montaj acordă o atenție sporită curățeniei (folosind aspiratoare Кärcher) și lucrului în condiții cât mai puțin invazive . Folosim folie de protecție pentru a izola sistemele de conducte și pentru a le proteja de condițiile climatice. Efectuăm de fiecare dată vidarea, acest lucru garantând atât operarea fără probleme a aparatului de aer condiționat.

Aparatele de aer condiționat Daikin din showroom-urile Aerdeal sunt conectate și pot fi testate. Consultanții noștri de vânzări vor demonstra funcțiile și cum se face întreținerea lor. Locațiile noastre sunt ușor accesibile și avem parcare pentru vizitatori.

Aerdeal are experiența și resursele pentru a vă oferi cea mai bună ofertă de climatizare Daikin. Oferim inspecție gratuită la fața locului pentru a selecta soluția optimă pentru dvs. și pentru a pregăti o ofertă care să fie complet adaptată nevoilor dvs. pentru un mediu confortabil pe tot parcursul anului.

Aerdeal este partener direct al brandului Daikin si în acest fel, avem întotdeauna stocuri suficiente sau putem aduce pe comandă toate modelele Daikin.

Aparatele de aer condiționat Daikin au 3 (trei) ani de garanție completă, iar Aerdeal, în calitate de partener Premium Daikin Home Comfort Expert, oferim clienților noștri 5 (cinci) ani de garanție pentru piese, prin programul Stand By Me.

Echipa de service Aerdeal este formată dintr-un personal tehnic certificat de Daikin. Suntem instruiți să răspundem la o urgență în 24 de ore. Oferim diagnostic și reparații de calitate și livrare rapidă a pieselor de schimb.

Pe lângă clienții privați din sectorul rezidențial, Aerdeal este un partener consacrat în proiecte comerciale și industriale.

Filozofia noastră este pentru o planetă Pământ curată și sănătoasă. Cu toții vrem să lăsăm o moștenire bună pentru generațiile viitoare. Separăm deșeurile rezultate din activitățile noastre și le transferăm pentru reciclare către companii certificate. De asemenea, ce este important pentru dumneavoastră: după instalarea aparatului de aer condiționat, echipele Aerdeal colecteaz și transportă deșeurile rezultate pentru tratare la partenerii dedicați.

De ce sa alegi produsele Daikin?

PIONIER ÎN DOMENIUL CLIMATIZĂRII

Daikin dezvoltă tehnologii proprii pentru a modela viitorul sistemelor de încălzire, răcire, ventilație și refrigerare și se asigură că clienții pot depinde de Daikin pentru un confort optim.

GRIJĂ PENTRU MEDIU

Oferă produse de înaltă calitate în prezent, conducând în același timp dezvoltarea tehnologiilor de economisire a energiei pentru viitor. Sunt lideri în reducerea impactului asupra mediului. Acesta este motivul pentru care includ practici ecologice și soluții durabile.

GRIJĂ PENTRU OAMENI

În cadrul campaniei CSR „Daikin pentru viață”, regiunea Daikin Europa Centrală coordonează activități în scopul a da ceva înapoi naturii și societății. În fiecare an în Romania se desfășoară la nivel național campania „Plantăm aer” și luptă împotriva poluării aerului accentuat de defrișările masive, prin plantarea copacilor.