Aer conditionat

De ce e bine să folosești aerul condiționat pentru încălzire?

Multe persoane considera ca utilizarea aparatului de aer conditionat este exclusiv pentru a racori aerul din incapere in timpul sezonului de vară. Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat poate fi de asemenea folosit pentru incalzire toată iarna, si inclusiv in sezonul de primavara.

Sistemele de aer condiționat au parcurs un drum lung în ultimii ani și nu mai sunt doar pentru răcirea casei tale vara. Odată cu dezvoltarea tehnologiei pompelor de căldură, sistemele de aer condiționat îți pot încălzi acum eficient și eficient casa, chiar și la temperaturi mai scăzute. Aparatele de aer condiționat Daikin oferă mai multe avantaje față de sistemele tradiționale de încălzire.

Avantajul #1: Facturi mai mici la energie

Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii unui aparat de aer condiționat pentru încălzire în timpul iernii este facturile mai mici la energie. Pompele de căldură utilizează electricitatea pentru a muta căldura dintr-un loc în altul, mai degrabă decât să genereze căldură. Acest lucru le face mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât sistemele tradiționale de încălzire, care folosesc combustibil pentru a genera căldură.

Avantajul #2: Funcționalitate dublă

Un alt avantaj al folosirii unui aparat de aer condiționat pentru încălzire este că acesta poate servi unui dublu scop. Vara, puteți folosi sistemul de aer condiționat pentru a vă răcori casa, iar iarna, îl puteți folosi pentru a vă încălzi locuința. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de un singur sistem pentru a menține temperatura în casa dvs. pe tot parcursul anului.

Sistemul de aer condiționat Daikin Optimized Heating este conceput special pentru funcționalitate în orice sezon. Cu ajutorul unui compresor cu turație variabilă care se poate adapta la diferite sarcini de încălzire și răcire, astfel încât să îl puteți folosi pe tot parcursul anului, fără a vă face griji cu privire la comutarea sistemelor.

Avantajul #3: Ecologic

Dacă ești îngrijorat de mediul înconjurător, folosirea unui aparat de aer condiționat pentru încălzire poate fi o opțiune mai ecologică. Pompele de căldură precum sistemul Daikin Optimized Heating Air Conditioning utilizează agenți frigorifici care au un impact mai mic asupra mediului decât combustibilii tradiționali pentru încălzire, cum ar fi gazul.

În plus, deoarece pompele de căldură nu generează singure căldură, nu eliberează emisii în aer. Aceasta înseamnă că vă puteți încălzi casa fără a contribui la poluarea aerului sau la schimbările climatice.

Avantajul #4: Încălzire mai confortabilă

În cele din urmă, utilizarea unui aparat de aer condiționat pentru încălzire poate fi de fapt mai confortabilă decât sistemele tradiționale de încălzire. Pompele de căldură oferă o căldură constantă și uniformă în întreaga casă, fără punctele calde și reci care pot fi comune sistemelor tradiționale de încălzire.

În plus, deoarece pompele de căldură nu folosesc arderea pentru a genera căldură, nu există riscul de intoxicație cu monoxid de carbon sau alte pericole de siguranță care pot apărea cu sistemele tradiționale de încălzire.

Dacă vă gândiți să utilizați un aparat de aer condiționat pentru încălzire în timpul iernii, sistemul Daikin Optimized Heating Air Conditioning este o alegere excelentă. Acest sistem este conceput încât să îl puteți utiliza atât pentru încălzire, cât și pentru răcire pe tot parcursul anului.

Daikin Optimised Heating 4

Daikin Optimised Heating 4 a fost proiectat special pentru a funcționa în condiții extreme de exterior și la temperaturi de până la -25°C, făcându-l perfect pentru mediile scandinave. Sistemul utilizează unele dintre cele mai avansate tehnologii din industrie pentru a obține clasificări de eficiență energetică de până la A+++ la încălzire. Mai mult, caracteristici inteligente precum încălzirea rapidă și logica pentru șeminee oferă confort termic excepțional – pentru încălzire durabilă, fiabilă și de înaltă calitate, chiar și în cele mai reci ierni.

Gama Daikin Optimised Heating 4 este acum extinsă, oferind gamele de unități interioare Stylish, Perfera și Comfora, permițându-vă să alegeți dintr-o varietate de design-uri premiate și caracteristici high-tech care se potrivesc perfect casei dumneavoastră.

Vezi toate produsele AICI.