Aer conditionat, Aer curat

Cum poți reduce alergiile la polen?

Primăvara și vara, natura înflorește la viață. Deși un lucru frumos, acest lucru poate provoca neplăceri celor care suferă de astm și alergii sezoniere legate de polen, precum febra fânului. Dar ce este polenul și cum puteți proteja familia de impactul său potențial?

Ce este polenul?

Aparând de obicei sub forma unei pulberi fine, polenul este format din microspori care sunt transportați de la o plantă la alta, rezultând în cele din urmă în fertilizare și producerea unei noi plante. Pe măsură ce temperaturile cresc, producția de polen crește, cauzând o varietate de simptome la persoanele sensibile la polen, inclusiv strănut, congestie nazală, ochi roșii, înroșire și mâncărime a ochilor și/sau nas înfundat.

Sezonul polenului

Există trei tipuri principale de polen care, împreună, întind sezonul polenului de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei.

  • Polen de iarbă: Acesta este principalul vinovat pentru astm și alergii legate de polen și poate afecta oamenii de la martie până în octombrie. Polenul de iarbă poate cauza reacții extrem de puternice.
  • Polen de copac: În timp ce diferite tipuri de polen de copac apar în diferite perioade ale anului, polenul de copac reprezintă în general o problemă doar din februarie până în iunie.
  • Polen de buruieni: Polenul de buruieni este cel mai probabil să provoace febra fânului. Este cel mai răspândit în vara și începutul toamnei.

Protejați-vă familia cu sistemele de purificare a aerului Daikin

Purificatoarele de aer Daikin sunt modalitatea perfectă de a vă asigura că aerul din interiorul locuinței dumneavoastră este mai curat, sănătos și curat, minimizând efectul negativ al polenului asupra sănătății dumneavoastră.

Purificatoarele de aer Daikin:

  1. Reduc la minim simptomele de astm și alergie prin îndepărtarea particulelor de praf și polen din aerul dumneavoastră.
  2. Vă mențin sănătoși prin filtrarea bacteriilor și virușilor din aer, inclusiv eliminarea a 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E conform Institutului Pasteur de Lille.
  3. Îmbogățesc aerul cu umiditate atunci când este prea uscat, contribuind la menținerea sănătății pielii dumneavoastră.
  4. Controlează mirosurile astfel încât locuința dumneavoastră să mirosă întotdeauna proaspăt și curat.

Aparatele de aer condiționat Daikin

Sunt recunoscute pentru performanța și inovația lor, au demonstrat că pot juca un rol important în ameliorarea alergiilor cu polenul. Acest lucru se datorează mai multor aspecte esențiale ale funcționării lor:

  1. Filtrare de înaltă eficiență: Majoritatea aparatelor de aer condiționat Daikin sunt echipate cu filtre avansate care pot captura particulele de polen din aer. Aceste filtre pot reține polenul și alte alergene, contribuind astfel la reducerea cantității de polen din aerul interior.
  2. Circulație constantă a aerului: Un aparat de aer condiționat bine proiectat asigură o circulație constantă și uniformă a aerului în interiorul încăperilor. Acest lucru poate contribui la dispersarea și diluarea polenului și a altor alergene, reducând astfel concentrația lor în aer.
  3. Controlul umidității: Aparatele de aer condiționat Daikin pot regla nivelul umidității din aer, menținând astfel o climă interioară optimă. Prin menținerea unui nivel adecvat de umiditate, se poate reduce proliferarea sporilor de mucegai și a acarienilor, care pot agrava simptomele alergiilor.
  4. Filtrare avansată a aerului exterior: Anumite modele de aparate de aer condiționat Daikin sunt dotate cu filtre avansate de aer exterior. Acestea pot captura particulele de polen încă de la intrarea lor în încăpere, asigurând un mediu interior mai curat.
  5. Funcții de purificare a aerului: Unele aparate de aer condiționat Daikin sunt echipate cu funcții de purificare a aerului, precum tehnologia Flash Streamer. Aceste tehnologii pot dezactiva substanțele chimice și bacteriile din aer, contribuind la îmbunătățirea calității aerului interior și reducerea simptomelor alergiilor.

În concluzie, alegerea unui aparat de aer condiționat Daikin poate aduce beneficii semnificative în ceea ce privește gestionarea alergiilor cu polenul. Calitatea aerului interior poate fi îmbunătățită prin filtrarea eficientă a particulelor de polen, controlul umidității și purificarea aerului. Astfel, persoanele care suferă de alergii cu polenul pot găsi un confort și un răgaz mult dorit în spațiile interioare, unde calitatea aerului poate fi gestionată eficient cu ajutorul tehnologiilor avansate de la Daikin.