Pompe de caldura

Daikin Altherma de temperatură înaltă

DAIKIN Altherma 3 H HT
Pompa de căldură aer-apă pentru renovări și construcții noi!

Pompa de căldură aer-apă DAIKIN Altherma 3 H HT este soluția ideală pentru renovarea și înlocuirea centralelor pe gaz existente, a dispozitivelor centralelor pe lemne sau a altor centralelor electrice.

Cu o temperatură de iesire de până la 70 ° C la o temperatură exterioară de -15 ° C, este comparabilă cu o centrală clasică și poate fi combinată atât cu încălzire prin pardoseală cât și radiatoare. Fără a fi nevoie de modificări suplimentare ale instalației existente. Unitatea internă a DAIKIN Altherma 3 H HT este disponibilă în 3 versiuni: unitatea montată pe perete pentru instalare cu un rezervor suplimentar de apă caldă, unitatea compactă cu boiler de apă caldă integrat 180 lt sau 230 lt din oțel inoxidabil sau soluția cu boiler cu 300 lt.

Există de asemenea și o posibilitate de 500 litri rezervor tampon și o conexiune deja integrată pentru o altă sursă de căldură, cum ar fi un sistem solar.

Daikin Altherma 3 H HT este disponibil în capacități de 14 kW, 16 kW și 18 kW, ceea ce îl face alegerea ideală pentru o mare varietate de aplicații.

Vrei o pompă de căldură pentru locuința ta?

Funcționare silențioasă ca o șoaptă

Funcționarea silențioasă a unității exterioare a pompei de căldură este deosebit de importantă în zonele rezidențiale.

La doar 35 dB (A) (la o distanță de trei metri), DAIKIN Altherma 3 H HT este deosebit de silențios.

Această valoare este obținută prin intermediul compresoarelor izolate fonic, ventilatoare special dezvoltate cu balansoare optimizate și izolare fonică triplă a carcasei.

Carcasa eleganta (990 x 1270 x 460 mm) în argintiu, cu grila frontala orizontala neagra, oferă unității exterioare un aspect elegant. Ca urmare, ventilatorul este abia vizibil, iar pompa de căldură se îmbină armonios într-un aspect modern al clădirii.

Cea mai mare eficiență cu agentul frigorific R32 prietenos cu mediul

Noua generație de pompe de căldură de la DAIKIN poartă sigiliul Bluevolution adică funcționează cu agentul frigorific R-32. Acest lucru face pompa de căldură Daikin Altherma, să fie unul dintre produsele care rezistente la viitor. Agentul frigorific R-32 prietenos cu mediul este un câștig pe mai multe planuri. Cu GWP scăzut de 675, acest lucru aduce deja o contribuție importantă la reducerea emisiilor de CO2 și, prin urmare, la reducerea poluării mediului. R-32 poate fi chiar recuperat și reutilizat. Împreună cu noul compresor de înaltă eficiență, pompele de căldură DAIKIN cu R-32 ating cele mai bune valori de eficiență. * GWP (Potențialul de încălzire globală)