Pompe de caldura

Ghidul complet de întreținere al pompei tale de căldură

Ați pregătit pompa de căldură pentru iarnă?

După ce ați decis să investiți și să instalați o pompă de căldură, aceasta trebuie îngrijită corespunzător pentru a-i asigura performanța și longevitatea. Este întotdeauna recomandat să programați o vizită de mentenanță și service înainte de schimbările semnificative de sezon (de ex. de la vară la iarnă). Până la urmă, nimeni nu vrea să se trezească într-o dimineață rece de iarnă și să descopere că încălzirea nu funcționează, mai ales că pentru cei cu copii mici sau pentru rezidenții în vârstă, o casă rece poate fi mai mult decât inconfortabilă. Prin menținerea serviciilor la zi, problemele mai mari pot fi abordate rapid și ajustările pot fi făcute fără probleme suplimentare.

Ce înseamnă mentenanța și întreținerea pompei de căldură?

Întreținerea preventivă planificată poate ajuta la asigurarea că pompa dumneavoastră de căldură nu doar funcționează corect, dar și eficient, ajutând la reducerea facturii de energie și a emisiilor de CO2, în timp ce menține casa dumneavoastră călduroasă și confortabilă, indiferent cât de frig este afară.

Aceasta include de obicei:

 • Curățarea schimbătoarelor
 • Verificarea nivelurilor de agent frigorific
 • Inspecția ventilatorului
 • Controlul vibrațiilor și al consumului de curent al compresorului
 • Inspecția încălzitorului tăvii de scurgere și a încălzitorului compresorului
 • Controlul gazelor fluorurate
 • Verificarea stării izolației termice
 • Verificarea schimbătorului de apă
 • Curățarea filtrelor de apă
 • Inspecția și strângerea conexiunilor
 • Actualizarea software-ului
 • Verificarea funcționării unității prin programul de diagnosticare
 • Inspecția și testarea supapelor de siguranță
 • Controlul reglării și preciziei măsurătorilor senzorilor de temperatură

Ca specialiști în sisteme Daikin, venim pregătiți pentru a evita vizitele repetate și întreruperile suplimentare. Vă putem oferi rapoarte de ciclu de viață clare și detaliate care indică orice cerințe viitoare care ar trebui luate în considerare din timp.

Beneficiile Întreținerii Planificate

Conveniență

Planificați-vă vizitele în avans și lăsați-le să se desfășoare în jurul programului dumneavoastră. Cu un program clar de service, puteți bugeta eficient atât timpul, cât și costurile.

Siguranță Îmbunătățită

Când o unitate de încălzire nu funcționează optim pe o perioadă lungă de timp, poate deveni nesigură. Întreținerea regulată asigură că unitatea funcționează în siguranță și respectă reglementările și cerințele locale.

Economie de Costuri

Întreținerea va fi întotdeauna mai ieftină decât intervențiile de service neplanificate. Întreținerea preventivă vă permite să planificați din timp, mai ales cu modelul nostru de prețuri clar și transparent, permițându-vă să vă bugetați costurile din timp.

Conformitate Legală

Fiți siguri că unitatea dumneavoastră de încălzire este întreținută în conformitate cu toate reglementările și cerințele legale.

Cum vă ajută platforma Standy By Me

Cu Stand by Me, clienții existenți Daikin pot beneficia de garanție extinsă pentru unitățile dumneavoastră, plus reamintiri de întreținere și service, asigurându-vă că sunteți întotdeauna la curent cu nevoile de service și întreținere.

Dacă nu sunteți deja înregistrat pe Stand by Me, contactați-ne pentru înregistrare.

Întotdeauna ne străduim să dezvoltăm servicii și soluții inteligente care să depășească așteptările. Când profesioniștii noștri efectuează service pentru vremea rece sub un plan preventiv sau exclusiv, ei doresc să se asigure că unitatea dumneavoastră de încălzire funcționează la performanță maximă, așa că vor verifica integritatea generală a unității dumneavoastră, caracteristicile esențiale de siguranță, precum și componentele individuale. Întreținerea planificată este cheia pentru a asigura calitatea, eficiența și funcționarea impecabilă a unității dumneavoastră