Pachetul DAIKIN pentru confortul tău perfect

Cu fiecare pompă de căldură Altherma 3 comandat, primiți cadou un purificator de aer cu umidificare modelul MCK55W în valoare de 2966 ron.
0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Pachetul DAIKIN pentru confortul tău perfect

Cu fiecare sistem complet multi split (MXM) dotat cu unități interioare Perfera (toate modelele W & F) comandat, primiți cadou un purificator de aer, modelul MC55W în valoare de 2473 ron.
0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Înlocuiește-ți vechiul aparat de aer condiționat cu unul Daikin! #BuyBack

Ai un sistem split vechi care nu mai face față? Prin achiziționarea unui echipament Daikin, poți obține un discount de până la 2.367 lei (TVA inclus) în schimbul sistemului tău vechi prin campania noastră!

Vezi regulamentul complet pe site-ul Daikin.

0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Solicita o ofertă. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a găsi soluția potrivită pentru tine.

  Regulamentul campaniei

  • Prezenta campanie este activă în perioada 10 ianuarie – 31 martie 2024, la achizitionarea unuia dintre pachetele:
   • Pompă de caldură Daikin Altherma (unitate interioară + unitate exterioară) + purificator de aer Daikin MCK55Wavantaj financiar client de până la 2966 lei.
   • Sistem Multisplit (unitate exterioară MXM + minim două unități interioare Daikin Perfera) + purificator de aer Daikin MC55Wavantaj financiar client de până la 2473 lei.
  • Sumele afișate ca avantaj la achiziționarea pachetelor reprezintă prețurile de listă ale purificatoarelor de aer menționate (MCK55W, respectiv MC55W), prețuri afișate de Daikin.