Home Confort Expert – Aerdeal | Climatizari – Ventilatii

Aer Cluj și Aer Mureș sunt de acum Aerdeal!

Special Home Confort Expert

Am fost desemnați ca Home Comfort Expert de către Daikin, in urma unei selectii riguroase si suntem foarte familiarizati cu produsele si tehnologia Daikin. Mai mult decat atat, ne putem baza intotdeauna pe suportul tehnic al Daikin si ne vom bucura de conditii speciale de garantie de care tu ca si client vei beneficia. Suntem prezenti la majoritatea cursurilor de specializare pentru ca tu sa ai parte intotdeauna de cele mai bune servicii.

Beneficii

Programul Home Comfort Expert a fost creat de Daikin pentru partenerii si distribuitorii sai de echipamente de climatizare, care doresc sa aiba o oferta diferita, sa isi creasca profitul si sa isi consolideze pozitia pe piata.

Te asteptam sa ne vizitezi in showroom-ul nostru. Expertii Home Confort Expert sunt pregatiti tot timpul pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor legate de produsele Daikin si a te indruma spre alegerea celor mai bune optiuni.

Deoarece facem parte din programul Home Confort Expert suntem calificati pentru a va raspunde tuturor intrebarilor despre produsele Daikin si intrebarilor relevante despre aer conditionat.

Nu vei primi doar un aparat de aer conditionat de la noi, ci vei primi tot pachetul de servicii pentru achizitionarea acestuia si anume: transport, service, intretinere, solutii personalizate.

Fii pe faza deoarece partenerii Daikin Home Confort Expert iti ofera tot timpul oferte speciale, oferte personalizate avantajoase proiectului tau si multe alte avantaje.